Mistä on kysymys?

Olet saapunut Jyväskylän torikokouksen tiedotussivustolle. Olemme osa kansainvälistä torikokousliikettä, joka tunnetaan muualla maailmassa mm. nimillä 15M-liike, Indignados, Occupy Wall Street -liike ja 99%:n liike. Jyväskylän ohella liikkeellä on aktiivista toimintaa Suomessa ainakin Helsingissä, Vantaalla, Turussa ja Tampereella.

Torikokousliike haluaa luoda kaikille avoimen tilan keskustella yhteiskunnallisista asioista ja pohtia vaihtoehtoja vallitseville poliittisille ja taloudellisille rakenteille. Emme määritä itseämme poliittisen kannan, sosiaalisen aseman tai minkään muunkaan ulkoisen tekijän perusteella; edustamme kukin itseämme, eikä kukaan meistä yksin edusta koko liikettä. Päätökset teemme kaikille avoimissa kokouksissa konsensusperiaatteella, kaikkia mielipiteitä kunnioittaen. Näissä kokouksissa jokaisella osallistujalla on tasaveroinen mahdollisuus tuoda esille itselleen tärkeitä asioita ilman rajoituksia ja saada niille tukea muilta osallistujilta. Tähtäämme kokonaisvaltaiseen muutokseen yhteiskunnassa, joten mikään asia ei ole meille vieras. Haluamme olla aito kansanliike, jossa on tilaa moninaisuudelle ja erimielisyydellekin. Uskomme, että yhdessä voimme saada aikaan enemmän kuin jos työskentelisimme kukin tahoillamme.

Olemme kokoontuneet Jyväskylässä syyskuusta 2011 alkaen. Olemme järjestäneet “avoin mikki” -tyyppisen tapahtuman Kävelykadulla sekä katuperformanssin terveyspalveluiden yksityistämistä vastaan, joista on uutisoitu mm. Keskisuomalaisessa. Olemme avoimia kaikenlaisille toimintatavoille mielenosoituksista katuteatteriin ja suoraan toimintaan, kuitenkin väkivallattomuuden periaatetta noudattaen. Luovia ideoita otetaan mielellään vastaan! Tervetuloa mukaan!

Liity Jyväskylän torikokouksen sähköpostilistalle:
http://groups.google.com/group/m15-jyvaskyla?hl=en-GB

Koko Suomen torikokousten sivusto:
http://torillatavataan.wordpress.com/

Kansainvälisen torikokousliikkeen sivustoja:
http://takethesquare.net/
http://www.occupytogether.org/
http://occupywallst.org/

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla osoitteesta morosopher[ät]lavabit.com.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: