Lähielämää Jyvässeudulla

Lähiruokaa Jyvässeudulla

Jolppi ry on Jyväskylässä toimiva luomua edistävä yhdistys. Jolppi järjestää paikallisten luomutuotteiden välitystä, leivontailtoja ja tilavierailuja.

JAPA ry:n käynnistämiä lähiruokapiirejä toimii tällä hetkellä Palokassa, Tikkakoskella, Muuramessa, Laukaassa, Jämsässä, Keuruulla, Multialla ja Korpilahdella.

Mukulaari on Keski-Suomessa lähitulevaisuudessa käynnistettävä tuottajien ja kuluttajien yhteinen lähi- ja luomuruokaosuuskunta.

Kankaan puutarha on yhteisöllinen kaupunkiviljelmä, jota ollaan parhaillaan perustamassa Kankaan paperitehtaan alueelle. Viljely Kankaan puutarhalla on kaikille avointa ja maksutonta.

Jyväskylässä toimii myös sissiviljelijöiden Facebook-ryhmä:

Palokan Perinneleipurit on paikallisesti toimiva yritys, joka valmistaa luomuviljasta säilöntäaineetonta perinteistä luomuleipää.

  • os. Ruokkeentie 524
  • p. 014 633 123

Paikallistaloutta Jyvässeudulla

Jyväskylän aikapankissa kuka tahansa voi vaihtaa palveluita siten, että vaihdonyksikkönä on aika: 1 tovi vastaa yhtä työtuntia. Kaikkien palveluiden vaihtoarvo on sama. Aikapankin kautta voi saada apua arjen tarpeisiin omalla asuinalueella. Aikapankissa jaetaan yhteisön taitoja niin, että esimerkiksi ompelusta pitävä henkilö tarjoaa korjausompelua muille jäsenille ja saa itselleen apua esimerkiksi lastenhoidossa tai juhlien järjestämisessä.

Lisätietoa

Pelle Gudssonin koostamat tietopaketit:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: