Mielenosoitus leikkauspolitiikkaa vastaan Jyväskylässä 14.11.

Kriittinen ay-verkosto ja Jyväskylän torikokous järjestävät mielenosoitusmarssin Jyväskylän keskustassa yleiseurooppalaisena leikkauspolitiikan vastaisena toimintapäivänä 14.11.2012. Marssi kokoontuu Kävelykadun kompassilla kello 14.

Marssin tarkoituksena on esittää vaihtoehtoja Euroopan unionin, Euroopan keskuspankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston ajamalle ja Suomenkin hallituksen tukemalle ns. austerity-politiikalle, joka on johtanut työttömyyden räjähdysmäiseen kasvuun, lisääntyvään eriarvoistumiseen sekä elinolojen jatkuvaan kurjistumiseen monissa Etelä-Euroopan maissa.

Haluamme samalla osoittaa solidaarisuutta Portugalissa, Espanjassa, Kreikassa, Maltalla ja Kyproksella samana päivänä lakkoileville työläisille. Vastustamme sitä vastakkainasettelua, jota on haluttu rakentaa Etelä- ja Pohjois-Euroopan kansojen välille. Poliitikkojen ja pankkiirien vastuuttomalla toiminnallaan aiheuttamia velkoja ei tule maksattaa tavallisilla kansalaisilla sen enempää etelässä kuin pohjoisessakaan.

Kutsumme mukaan kaikkia ihmisiä ammattiin, ay-jäsenyyteen ja sosiaaliseen asemaan katsomatta. Toivotamme tervetulleiksi myös kaikki Suomen ay-keskusjärjestöt, joita Euroopan ammatillinen yhteisjärjestö EAY on kehottanut toimintaan kyseisenä päivänä. Liittykää yhteiseen rintamaamme leikkauspolitiikkaa vastaan!

Kriittinen ay-verkosto: http://www.kriittinen.fi
Jyväskylän torikokous: https://kompassinayttaasuunnan.wordpress.com/
Euroopan ammatillinen yhteisjärjestö EAY: http://www.etuc.org/
14N-toimintapäivän sivusto: http://europeanstrike.org/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: