Kaupunkiviljely alkaa Jyväskylässä

Kankaan puutarha on yhteisöllinen kaupunkiviljelyalue, jonka Jyväskylän kaupunki on luovuttanut viljelijöiden käyttöön. Alueella voit viljellä joko hyöty- tai koristekasveja, oman kiinnostuksesi mukaan.

Viljely Kankaan puutarhalla on maksutonta. Jokainen maksaa ainoastaan omista tarpeistaan ja materiaaleistaan. Maa-aineksesta tehdään kimppatilaus, joten kustannukset eivät päätä huimaa.

Viljelmä perustetaan Kankaan paperitehtaan alueelle, Metsäliiton vanhan konttorirakennuksen eli nk. Valkoisen talon (Kankaankatu 12) pihapiiriin. Viljelmällä järjestetään myös kaikille avoimia kyläjuhlia pitkin kesää. Yhteisenä tavoitteena on luoda rento ja viihtyisä kyläkeidas keskelle kaupunkia, paikka jossa jokaisella olisi hyvä olla. Kaupunkiviljelystä kiinnostuneet voivat auttaa osallistumalla talkoisiin, vaikka eivät ehtisikään perustaa omaa viljelmäänsä puutarhaan.

Paikkavaraus viljelmälle on nyt alkanut ja jatkuu perjantaihin 11.5. asti. Varaa paikkasi täällä. Ensimmäiset rakennustalkoot ovat vuorossa 17.5.

Lisätietoa Kankaan puutarhan blogista: http://kankaanpuutarha.wordpress.com/

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen: kankaanpuutarha(ät)gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: